Kamerplanten kopen?

Wilt u graag kamerplanten kopen? Fleur Direct is het online walhalla waar u een ruim aanbod kamerplanten kunt bestellen. Van groene kamerplanten tot palmen en vetplanten: neem een kijkje tussen het ruime aanbod en ontdek de vele mogelijkheden. Welke plant past het best in uw kamer? Wij leggen u graag uit waar u op moet letten als u een bestelling wilt plaatsen.

Aanbod kamerplanten

Als u een kijkje neemt op de website van Fleur Direct dan zijn er diverse kenmerken waar u op kunt selecteren. Heeft u al in gedachte wat voor een soort plant u graag wilt bestellen? En aan welke eigenschappen moet uw favoriete kamerplant voldoen? Maak een keuze uit luchtzuiverende planten, sterke planten en ga zo maar verder. Nog iets waar u uit kunt kiezen is de grootte van de plant. In wat voor een formaat wilt u uw nieuwe groene aanwinst? Maak gebruik van de handige filteropties en uw droomplant verschijnt binnen no time in beeld. 

Eigenschappen

Als u op zoek gaat naar een nieuwe kamerplant dan zijn er een aantal punten waar u goed op moet letten. Geen één plant is hetzelfde, dus we raden u aan om goed te kijken naar de eigenschappen van uw favoriet. Let er goed op wat de hoogte is van de plant, want zo weet u of deze mooi staat in uw huis. Natuurlijk wilt u dat uw plant zo lang mogelijk mooi blijft. Bij Fleur Direct staat bij elke plant precies aangegeven wat de waterbehoefte is en op welke standplaats u deze het beste kunt zetten. Ook wordt er aangegeven hoe u uw groene eyecatcher het beste kunt onderhouden. Kijk hier goed naar en houd hier rekening mee bij het maken van een keuze.

Waarom kamerplanten kopen bij Fleur Direct?

Er zijn heel veel voordelen van het bestellen bij Fleur Direct. Zo kunt u zelf uw bezorgdag of -avond uitkiezen. Daarnaast geldt dat er een snelle levering is. Het verschilt per plant wat dit is, dus let hier altijd goed op. Plaatst u een bestelling boven de €45? Dan profiteert u van gratis verzending! Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.