behang

Als je een beetje op pintrest aan het neuzen bent zal je al veel voorbij zien komen. Veel woonruimtes worden tegenwoordig afgemaakt met een mooi opvallend, of juist rustig samenbrengend muurbehang. Ieder heeft hierin natuurlijk zijn of haar eigen smaak, maar soms is het wel even fijn om toch die bevestiging te krijgen dat jouw keuze van behang door meerdere mensen leuk gevonden wordt. Of misschien ben je wel helemaal inspiratieloos en ben je opzoek naar een fantastisch idee. Wat je ook in gedachte hebt, de trends van 2021 zijn van alle markten thuis!

Donker met bloemen

De eerste, en meest populaire trend heb je vast al wel voorbij zien komen. Een mooi donker behang met wilde bloemen. Vaak gebruikt op één muur in de leefruimte, met de rest neutraal en licht geschilderd. Deze look is vaak gecombineerd met een rustig en donker interieur, en om het sfeergevoel helemaal af te maken is het gebruik van warm licht een must.

behang

Abstrakte printjes

Het afgelopen jaar was dit al erg populair, de abstracte kunst is overal in terug te vinden. En dit jaar ook regelmatig op de muren. In de slaapkamer, maar ook in de studieruimte/ het thuiskantoor is dit een perfecte manier om van de saaie, serieuze ruimte een plek te maken waar je met plezier kan gaan zitten. Zolang het je niet te veel afleid natuurlijk.

Industriële look

Ook van deze trend hebben we al een beetje mogen proeven in 2020, maar de industriële look is hotter dan ooit. Hierbij moet je denken aan een print van bakstenen, of een oud lijkend beton. En het past in elk interieur! In combinatie met klassieke witte meubels geef je de ruimte een moderne en luxe uitstraling, en in combinatie met veel hout zorg je voor een stoere look met een warm gevoel. En wil je helemaal out of de box gaan? Dan kan je dit behang ook erg goed combineren met kleurrijke en opvallende meubels! Een okergele bank, of misschien wel een knalrode stoel, het kan allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *