de voordelen van een traagschuim matras

Ben jij op zoek naar de voordelen van een traagschuim matras? Dan is het goed dat je op dit artikel bent uitgekomen. We zullen hieronder kort stilstaan bij de verschillende voordelen van een traagschuim matras. Hierdoor weet je direct in een oogopslag wat de voordelen zijn en kun jij beter de keuze maken of deze type matras goed bij jou past.

traagschuimmatras

Traagschuim is drukverlagend

Als eerst is het goed om te benoemen dat een traagschuim matras drukverlagend is. Dit betekent dat de bloedsomloop in het lichaam verbeterd wordt. Als we kijken naar de oorsprong van deze type matrassen zien we ook dat ze voornamelijk werden ingezet in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Dit had allemaal te maken met het drukverlagende eigenschap van traagschuim. Kortom, zeker een aanrader. Naast dat het lekker ligt is het dus ook nog eens goed voor je lichaam.

Minder draaien

Je herkent het wel, je slaapt samen met je partner en die draait nogal veel. Hierdoor wordt jouw slaap verhinderd. Om dit probleem te voorkomen is het aan te raden om te kiezen voor een traagschuim matras. Hierdoor slaap jij rustig verder. Dit komt omdat traagschuim matrassen namelijk slaapverstorende bewegingen absorberen waardoor jij optimaal verder kunt slapen. Hierdoor weet je zeker dat je geen rekening met andere hoeft te houden als jij bijvoorbeeld ‘s nachts naar het toilet moet. Kortom, zeker een aanrader om je nachtrust te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *