We naderen weer een nieuw jaar en bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe interieur trends! In dit artikel vertellen we je wat de nieuwste trends zijn op het gebied van interieur en meubels. Lees je mee?

Blauw tinten

Blauw is weer terug van weggeweest. Blauw straalt een heleboel warmte uit. Daarnaast staat blauw voor vertrouwen en dat kunnen we wel gebruiken in 2021. Blauw is een fijne kleur voor in huis en de kleur laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en tinten in huis. Je kunt blauw bijvoorbeeld goed combineren met een lichte houten vloer.

Eethoek

De echt gezellige eethoek zien we steeds meer terug komen. Zeker in de huidige situatie is zo’n eethoek een fijne plek om samen te komen met het hele gezin. Een eethoek kan je multifunctioneel inzetten. Je kunt er werken, lekker ontbijten, borrelen of natuurlijk gewoon dineren.

Je eethoek creëer je door een te kiezen voor een mooie set van een tafel en stoelen. En om de eethoek af te maken hang je een mooie moderne tafellamp op.

Hout

Ook hout zien we weer terugkomen in het interieur van 2021. Veel lichte frisse kleuren hout zorgen voor een modern en knus interieur. De Scandilook wordt het helemaal in 2021 dit is een mix van Scandinavisch en Japans interieur.

Ook een lichte kleur hout laat zich makkelijk combineren met allerlei kleuren. Lekker makkelijk dus!

Meer inspiratie

Wil je tot slot meer inspiratie opdoen voor jouw interieur? Neem dan even een kijkje bij lampenshoponline. Hier vind je een groot assortiment aan lampen. Zo groot dat er zeker weten wel een geschikte voor jou tussen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *