Meubelmaker

Op maat gemaakte kastBij een professionele meubelmaker kun je terecht voor maatwerk meubels. Er zijn verschillende redenen om voor op maat gemaakte meubels te kiezen. Bijvoorbeeld omdat je afwijkende maten of vormen nodig hebt. In de meeste meubelwinkels kun je prima slagen voor meubels met standaard maten. Wanneer je een ander formaat zoekt, wordt het al snel lastig. In dat geval is een op maat gemaakte eettafel een prima alternatief. Of een ruimte met veel schuine muren waardoor standaard kasten miet passen maar je wel de beschikbare ruimte wil benutten. Een andere reden kan zijn dat je in het assortiment van de doorsnee woonwinkel of meubelzaak gewoon niets vindt wat past bij jouw wensen, smaak en stijl.

Bezoek een professionele meubelmaker voor unieke maatwerk meubels

maatwerk meubelsWil je maatwerk meubels, dan ga je naar een professionele meubelmaker. Hier kun je jouw wensen bespreken. De afmetingen, stijl, vorm, smaak en natuurlijk ook het beschikbare budget. De meubelmaker gaat vervolgens aan de slag en zet jouw wensen om in een schets. Op basis van die schets wordt ook een offerte opgemaakt. Bij jouw akkoord wordt het meubelstuk voor je vervaardigd. Wij hebben onze meubels laten maken bij Wortman Meubelen. Zij werken ook met buitenlandse meubelbouwers waardoor scherpe prijzen mogelijk zijn. Je kunt zelf kiezen in welke houtsoort je jouw meubel wil laten maken. Zo kun je kiezen voor noten, kersen, eiken of grenen maar ook HPL en Melamine behoort tot de mogelijkheden. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken. De meubelmaker kan je adviseren welke houtsoort het beste past bij jouw wensen en stijl.

Wil je ook maatwerk meubels? Breng dan ook eens een bezoek aan Wortman Meubelen in Alphen aan den Rijn. Op de website vind je alle informatie over openingstijden en vind je meer informatie over de mogelijkheden.