Wellness

Sinds kort hebben wij een jacuzzi in de tuin. Ontspanning, luxe en rust, dat is voor mij belangrijk in mijn tuin. In een bubbelbad kan ik me echt goed ontspannen. Heerlijk buiten maar wel in het warme water. De jets zorgen voor een hydromassage waardoor je lichaam zich nog beter kan ontspannen. Onze jacuzzi kochten wij bij Bodyfit in Zeewolde. Zij zijn gespecialiseerd in wellnessproducten. Zo kun je hier terecht voor zwembaden, sauna’s, spa’s en infraroodcabines. Bovendien kun je via de webshop eenvoudig allerlei producten en accessoires bestellen zoals chloor, geuren en zonnebankcrème.

Jacuzzi

Het onderhouden van een jacuzzi

Er zijn genoeg voordelen te bedenken aan een jacuzzi. Toch zitten er ook nadelen aan. Zo moet een spa onderhouden worden en kost het energie. Gelukkig heeft een jacuzzi vrij weinig onderhoud nodig. Maar het is wel belangrijk dat dit gebeurt. Er zijn verschillende producten te koop om het onderhoud te vereenvoudigen. Zo kun je diverse chloorproducten kopen zodat het water helder en schoon blijft.  Heb je echt geen zin in het onderhoud? Dan kun je dit ook uitbesteden aan Bodyfit door een onderhoudscontract af te sluiten.

Hot tub

Energiezuinige spa’s

Bij Bodyfit verkopen ze energiezuinige spa’s. Dit komt vooral door de mate waarin zij geïsoleerd zijn. Hierdoor blijft de warmte langer in de spa en blijft het water dus langer warm. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je jacuzzi te verwarmen door middel van zonne-energie of via je centrale verwarming. Zo kun je de schade aan het milieu en je portemonnee beperken maar toch genieten van het heerlijke warme water en de kracht van de jets.

Ontspan ook met een spa in je eigen tuin. Heb je interesse? Breng dan een bezoek aan de showroom van Bodyfit. Hier vind je de verschillende modellen en deskundige medewerkers die je er alles over kunnen vertellen.