Efficiënt en prachtig om te zien

keuken

Voor veel mensen moet de keuken er goed uit zien, maar uiteindelijk moet de keuken jou de middelen bieden om eten te bereiden, op te slaan en servies schoon te maken. Er zijn verschillende producten die voor een efficiënt, opgeruimd en nette keuken zorgen. Zo bespreken we in dit artikel twee producten die hiervoor zorgen en leggen we uit waarom. 

De inbouw vaatwasser

Een vaatwasser ansich betekent al dat je makkelijk vies servies in de vaatwasser kan zetten zodat het weer schoon wordt. Hierdoor zie je het gebruikte servies niet op de keuken staan of in de gootsteen, wat je vaak ziet in keukens zonder vaatwasser omdat het servies met de hand schoongemaakt moet worden. Een vaatwasser zorgt dus al voor een schonere keuken en aangezien je zelf niet hoeft schoon te maken is dat efficiënt. Daarnaast is het zo dat wanneer je voor een inbouw vaatwasser gaat, de vaatwasser zelf niet meer zichtbaar is. De vaatwasser valt weg in de keuken, wat zorgt voor een strak design en een opgeruimd en nette keuken.

De Grohe Red duo kokend water kraan

Grohe Red heeft een kraan ontwikkeld waar direct kokend water uit kan komen. Uiteraard zit hier een kinderslot op zodat er niet ongewild opeens kokend water uit de kraan komt. Wanneer je een waterkoker geïntegreer hebt in je kraan is dat ten eerste enorm handig, omdat je direct beschikt over kokend water. Enorm efficiënt dus! Daarnaast hoef je natuurlijk geen waterkoker meer te hebben. Dit scheelt ruimte in de keuken en zorgt voor een opgeruimde en nette keuken.

Wil je ook een inbouw vaatwasser of een water kraan waar kokend water uitkomt zoals bij die van Grohe Red? Bekijk de website of kom langs in een van de filialen.