Foto-muur.com

Foto-muur.comMocht jij nog nooit op Foto-muur.com hebben gekeken, dan moet jij dit zeker eens doen. Zelf kreeg ik deze tip van een collega, want zij had hier heel erg mooi posterbehang gekocht. Daar had ik zelf eigenlijk nog nooit over nagedacht. Ik had tot voor kort altijd overal witte muren, want ik houd er erg van om een hele simpele inrichting te hebben. Toch begon het mij steeds meer te irriteren en vond ik het meer saai worden. Daarom ben ik toen gaan nadenken over manieren hoe ik het bij mij thuis op kon gaan leuken. Zelf ben ik niet zo van de accessoires, want daar kan het ook snel rommelig van worden. Ik wilde het groots aanpakken en ben gaan kijken naar manieren om mijn muur een persoonlijke touch te geven. 

Foto-muur.com heeft goede kwaliteit

Foto-muur.com

Na wat online zoeken kwam ik terecht bij foto-muur.com. Hier vond ik veel dingen die me mooi leken voor bij mij thuis, maar ik was toch nog niet helemaal overtuigd. Ik vind het zelf namelijk ook heel belangrijk dat het persoonlijk is en dat gevoel kreeg ik niet bij de afbeeldingen die beschikbaar waren. Gelukkig is het hier ook mogelijk om zelf een foto te uploaden. Ik ben eens door mijn oude mappen heen gaan scrollen en kwam al snel een perfect plaatje tegen. Hiermee heb ik toen de bestelling geplaatst en ik kon niet wachten tot deze in huis was.

Een top service

Ongeveer 2 dagen later ontving ik het pakket al, dus lang wachten op mijn spullen van foto-muur.com heb ik niet hoeven doen. Inmiddels hangt alles zoals het zou moeten en ik ben onwijs blij met het eindresultaat. Het is nog mooier geworden dan ik van tevoren voor ogen had. Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in deze webshop!