De afgelopen jaren verschijnen ze in het gemiddelde huis vanuit alle hoeken en gaten. Ik heb het natuurlijk over planten. Deze planten hebben natuurlijk veel onderhoud nodig. Het begint met schuin afsnijden, een geschikte pot vinden, genoeg water geven en natuurlijk het mooi houden van de planten. Als je een druk leven hebt heb je natuurlijk geen tijd en puf om ervoor te zorgen. De ideale oplossing zijn dan kunstplanten en kunstbomen. Deze kan je eenvoudig aanschaffen bij easyplants. Dit is een webshop waar je alle verschillende soorten kunstplanten, -bloemen en -bomen kan kopen. Ze hebben voor ieder wat wilt.

Voordelen van de kunstboom

Eén van de voordelen van de kunstboom is natuurlijk dat ze heel weinig onderhoud nodig hebben, zeg maar gerust geen. Ze hebben geen water nodig, ze kunnen op elke plek staan, er vallen geen bladeren uit, je hoeft ze niet te snoeien, hierdoor kan echt iedereen planten in zijn huis nemen. Het mooiste is nog dat deze platen tegenwoordig niet te onderscheiden zijn van echte planten en bomen. Dit doordat ze andere materialen en technieken gebruiken om de kunstbomen te maken.

De bekendste kunstboom is natuurlijk de kerstboom. Na sinterklaas duiken ze overal weer op. Sommige kopen nog een dure echte, maar steeds vaker wordt hij van zolder of uit de kruipkelder gehaald. Deze moet nog mooi worden opgetuigd. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen bij de meeste kunstplanten van easyplants hoeft dit totaal niet.

Hoe gebruik je kunstbomen

Zoals eerder gezegd zijn deze kunstbomen enorm makkelijk te gebruiken, je gooit ze in een hoekje en kijkt er niet meer naar om. Toch ziet de visite jouw bomen en planten staan waardoor het net lijkt alsof je mega veel moeite hebt gestoken in het natuurlijk decoreren van je huis. En nogmaals, dit zonder onderhoud voor jou.

Een echte plant gaat met veel moeite een paar jaar mee. Een kunstboom daarentegen gaat met gemak 10 jaar mee en heeft geen onderhoud nodig.

Mocht je nou echt een keer zin hebben om schoon te maken heb je met de kunstboom ook een goed item gekocht. Deze is namelijk een stuk lichter dan een echte plant en staat daarnaast niet in de aarde. Hierdoor is de plant een stuk lichter en daardoor makkelijker te verplaatsen. Hierdoor kan jij weer goed stofzuigen en dweilen op de plek van je plant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *