Geef je huis een spannende look met Kei Gaaf

Kei Gaaf

Het is leuk als je huis van binnen en van buiten uniek is. Gek genoeg doen we nog altijd vrij weinig met onze ramen. Al die loze ruimte kun je echter opvullen met de toffe producten van Kei Gaaf.

Wat koop je bij Kei Gaaf?

Deze online winkel heeft allerlei toffe producten maar de nadruk ligt op alles dat lijkt op stickers. Je koopt er raamstickers maar ook raamfolie, muurstickers en canvas doeken. Het is een leuke manier om bijvoorbeeld:

  • de kinderkamer een extraatje te geven
  • je ramen te versieren, bijvoorbeeld voor de feestdagen
  • je merknaam of logo op ramen of muren te drukken

Er kan natuurlijk nog veel meer met deze bijzondere stickers.

Donker in je kamer

Wordt het niet heel donker in een ruimte als je stickers plakt op de ramen? Nee hoor, dat valt reuze mee. Het is goed om te onthouden dat veel van deze stickers niet massief zijn en je er dus soms licht doorheen kunt kijken. Als je dat niet mooi vindt kun je echter ook kiezen voor een sticker die wel helemaal dekt. Een sticker hoeft natuurlijk ook niet altijd het hele raam te bekleden dus er blijft toch nog licht over dat door de ramen naar binnen kan.

Functies van raamfolie

Raamfolie is niet alleen decoratief heel mooi. Het heeft vaak nog veel meer voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld de zon mee afweren maar ook de temperatuur laag houden op hete zomerse dagen.