Geen onderhoud meer

kunststof kozijnen

Ieder jaar weer de kwast erbij moeten pakken om de status van de kozijnen bij te houden. Als je kozijnen van hout hebt zal je dit ieder jaar moeten doen. Met kunststof kozijnen hoef jij je hier niet meer druk om te maken. Een emmertje met water is voldoende om de prachtige kleur weer tevoorschijn te toveren. Maar welke kozijnen zijn geschikt en in welke prijsklasse moet je denken?

kunststof kozijnen

Ieder bedrijf hanteert zijn eigen prijsklasse en productsoort waarmee gewerkt wordt. Het is de keus van de consument waarvoor je kiest. Wanneer je gaat zoeken naar vervanging voor een dakkapel, dan kun je gerust kiezen voor kunststof. Onderhoudsvrij en bovendien ook erg sterk materiaal. Hierdoor hoef jij geen steiger meer te plaatsen om het jaarlijks te onderhouden! Maar ook voor openslaande deuren is dit perfect! Eigenlijk is er voor iedere raam een mogelijkheid te vinden. Bij Op ‘t Hoog ben je meer dan welkom. Hier vind je voor iedere raam geschikte kozijnen. Het prettige hiervan is dat zij het leveren uit eigen fabriek, dus garantie van kwaliteit!

Vier soorten ramen

Niet iedere woning beschikt over dezelfde ramen. Zo heb je bijvoorbeeld de:

  • Vastglas
  • Draaikiep raam
  • Valraam
  • Klepraam
kunststof kozijnen

Natuurlijk zijn er ontelbaar veel mogelijkheden te vinden, echter komen de bovenstaande ramen het meest voor. Wanneer de keuze voor een raam is gemaakt zul je de hoekprofielen moeten kiezen. Maar daarvoor kan je het beste contact opnemen met Op ‘t Hoog!