Bekijk de balkonhekken op de website. Opvallend is de eerste afbeelding, zo’n hoekbalkon met een ‘open’ balkonhek van aluminium en plexiglas. Het is mooi, het geeft een ruimtelijk effect zowel van binnen naar buiten toe, en met het aanzien van de woning. Dankzij die afbeelding is goed in te schatten wat er mogelijk is met balkonhekken, je kunt het aanzien van het gebouw veranderen. Dit zijn mooie opties zowel bij nieuwbouw alsmede renovatie. Maar balkonhekken Almelo heeft meer dan moderne open hekken van aluminium en plexiglas. Wist je dat je daar ook terecht kan voor een privacyschot, dus juist een scherm dat de inkijk zal belemmeren?

Onderhoudsvrij is het heden en de toekomst

Moderne balkonhekken hoeven niet geregeld overgeschilderd te worden om roestvorming te voorkomen. Hieruit kun je concluderen dat het hekwerk niet alleen nieuw mooi is, maar ook mooi blijft. Ook heb je geen onderhoudskosten aan het hek, want het onderhoud is niet meer dan af en toe een vochtige doek er overheen halen om de aanslag van luchtvervuiling te verwijderen. Het inzetten van onderhoudsvrije bouwmaterialen is al enige tijd geleden begonnen, en heeft de toekomst. Met balkonhekken kun je nu al die hypermoderne woning verkrijgen, want hekken die geregeld overgeschilderd moeten worden is in feite niet meer van deze tijd.

Het sluit altijd aan bij de stijl van het pand

Ondanks de moderne materialen die mooi zijn en mooi blijven, hoeven balkonhekken niet modern te ogen. Mocht je een klassiek of zelfs monumentaal pand bezitten, een modern onderhoudsvrij hekwerk maar wat wel degelijk aansluit bij de uitstraling van het gebouw is mogelijk. Op de website staan afbeeldingen van balustrades en andere hekken die nieuw zijn maar het authentieke van een pand behouden. Er staan ook tussenoplossingen, gebouwen van ongeveer een halve eeuw oud die niet modern of juist oud zijn gemaakt, maar hekwerken hebben die aansluiten bij de tijd dat het gebouwd is. Bekijk de balkonhekken op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *