Wil je een nieuwe vloer voor jouw woning? Dan heb je keuze uit enorm veel verschillende soorten vloeren. Door het enorme aanbod dat er is, is het voor veel mensen ook lastig om een keuze te maken. In dit artikel neem ik je mee in mijn drie favoriete vloersoorten. Misschien helpt dit een beetje bij het maken van een keuze!

Tapijt

Om te beginnen vind ik persoonlijk tapijtvloeren erg fijn. Ze geven een warm gevoel en voelen ook nog lekker aan de voeten. Het is de ideale vloer voor woningen met kinderen, aangezien het een zachte ondergrond is waar kinderen prima op kunnen spelen. Het grootste nadeel van deze vloersoort is wel dat het een lastige vloer is om schoon te maken. Wanneer je huisdieren hebt rondlopen, zal ik deze vloer dan ook afraden.

Gietvloeren

Een andere vloersoort waar ik van hou zijn de gietvloeren. Deze vloersoort is lastig aan te leggen, maar is wel een prachtige vloersoort voor woningen met een moderne huisstijl. De vloeren kunnen echter wel erg hard zijn en dus gevaarlijk voor kinderen. Hiernaast is vloerverwarming belangrijk bij deze vloersoort, aangezien de grond erg koud kan worden.

PVC vloeren

Ten slotte nog de PVC vloeren. Nieuwe PVC vloeren hebben zo veel handige voordelen, waardoor het misschien wel voor veel mensen de perfecte vloersoort is. Om te beginnen lijken de vloeren tegenwoordig net echt op de houten vloeren en veel mensen houden dus van de uitstraling. Hiernaast gaat de vloersoort enorm lang mee. Ten slotte is het ook nog eens een vloer die makkelijk schoon te houden is, waardoor ze bekend staan als hygiënische vloeren.

Zoek jij ook nog een nieuwe vloer? Neem dan een kijkje op martijndewitvloeren.nl om inspiratie op te doen van alle vloersoorten die er zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *