Welcome

Tegenwoordig wordt raamfolie veel gebruikt om aan te geven wie er woont, op de voordeur brengt met veelal folie aan met de naam en het huisnummer erbij. Op deze manier maak je de deur niet alleen uniek, maar eventuele bezoekers of vreemden weten direct wie er woont. Je kunt naar wens ook strepen, of andere figuren aanbrengen om de folie helemaal naar eigen smaak te maken. Er zijn maar liefst acht soorten folie waar je een keuze uit kunt maken, op Windowdeco.nl zie je precies wat de mogelijkheden en de verschillen zijn tussen de folies.

gesneden raam folie

Bubbelvrije folie

De meeste raamfolie die wordt gebruikt is bubbelvrij, na het aanbrengen heb je dan geen lelijke strepen of bubbels. Maak je gebruik van statische folie dan zijn eventuele bubbels zeer eenvoudig weg te halen, bij de soorten met een lijmlaag kun je de aanbrenginstructie volgen. Alle folies van windowdeco.nl is weerbestendig en van uitstekende kwaliteit, de kleuren blijven lange tijd mooi door de UV bescherming op de folie. De folie is zowel binnen als buiten aan te brengen, uitgezonderd statische folie deze is geschikt om binnen aan te brengen.

mooi ontwerp

Ook geschikt voor bedrijven

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van de raamfolie. In veel gevallen wordt raamfolie bij bedrijven gebruikt om de privacy te waarborgen van medewerkers of patiënten. Op de folie kun je de gewenste kleur laten drukken met eventueel een tekst, wil je dat er nog gedeeltelijk naar buiten mag worden gekeken dan kun je folie aanbrengen met bolletjes. Door de bolletjes kan er naar zowel binnen, als van binnen naar buiten gekeken worden. Tevens komt er ook daglicht doorheen.