Planten in huis nemen is natuurlijk heerlijk. Of je nu voor een kamerplant groot of klein gaat of juist hippe kamerplanen, het maakt niet uit. Kom maar door met die urban jungle en haal al het groen in huis dat je wilt! Of je nu groene vingers hebt of niet, voor alles is wel een oplossing te vinden! 

 

Welke kamer tover jij om tot een urban jungle?

Ja om een keuze te maken uit welke kamer, dat is ook wel een lastige natuurlijk. Kan je die keuze niet maken? Dan kan je er ook voor kiezen om in verschillende kamers een plant te zetten, of ja meerdere planten in elke kamer. Zo verspreidt je een beetje de urban jungle en dat is natuurlijk ook een leuk idee. Maar laten we het voor nu even houden op een kamer. Die utibreiding kan later altijd nog komen. Wanneer de planten niet meer in de ruimte passen bijvoorbeeld. 

 

De woonkamer als urban jungle

Dit is een ruimte waar je heerlijk kan neerploffen en waar je zen naar je favoriete serie of film kan kijken. Of een tv programma die je stipt elke avond kijkt. En dan is het natuurlijk erg leuk wanneer je in die kamer een oase van rust hebt en een hoekje vol met planten die een zen uistraling hebben en waar je rustig naar kan kijken wanneer je geen zin hebt in om naar een scherm te kijken. En het is ook nog eens een leuke toevoeging aan het interieur natuurlijk.

 

De slaapkamer

Hierbij kan het natuurlijk een leuke toevoeging en onderdeel zijn van het interieur in de ruimte. Maar eigenlijk kan het hier ook een praktische reden hebben. We weten allemaal dat planten voor extra zuurstof zorgen. Nou is dit in elke kamer fijn (dus ja, een urban jungle in elke ruimte blijft een goed idee), maar in de slaapkamer wat extra zuurstof hebben is juist goed. Omdat je van extra zuurstof een betere nachtrust krijgt en je dus zen wakker wordt. Nou dat is helemaal top toch!

 

Wat groen in de badkamer

De badkamer moet natuurlijk een mini spa worden. En hoe krijg je dat beter voor elkaar dan een beetje groen? Precies, niet dus. Dus voeg snel wat mooie planten toe aan het interieur van je badkamer voor dat ultieme luxe gevoel. En geen een bad avond momentje zal meer hetzelfde zijn. Dat is toch wat je wilt? Even dat moment van luxe voelen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *