Wist je dat een traagschuim matras goede ondersteuning biedt en ook druk verlagend is? Het zijn de matrassen die speciaal ontworpen zijn en geproduceerd worden ter voorkoming van decubitus. Dit is een groot gemak want wanneer je op je zij slaapt, gaat het matras zich zo vormen naar het lichaam, zodat de wervelkolom recht ligt. Je ligt hierdoor altijd prettig en ook nog eens ergonomisch goed. Voor veel mensen is dat heel belangrijk, misschien merk je zelf al wel een tijdje dat je niet meer uitgerust wakker wordt. Je bent moe, je hebt misschien wel pijn en het idee alsof je dagen wakker bent. Het is van belang dat je deze signalen serieus neemt, want je matras kan wel eens toe zijn aan vervanging. Veel mensen staan daar niet bij stil, maar dit heeft wel degelijk invloed op je nachtrust en lichamelijke gesteldheid.  

traagschuim matras

Meer over het traagschuim matras

Alle traagschuim matrassen zijn uitgebreid gecertificeerd en ook zijn ze volledig vrij van metaal en schadelijke stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Je weet dus dat je hier in goede handen bent en op je gemak na kunt gaan wat voor matras er bij je past. Je kunt ook eens komen proef slapen en dan kom jij er vanzelf achter wat voor type matras jij lekker vindt liggen. Alleen maar goed om daar werk van te maken, want goed slapen is wat je nodig hebt, iedere nacht weer.

Goed slapen op een traagschuim matras

Voor iedereen is een goede nachtrust heel belangrijk, probeer daarom eens een traagschuim matras. Dit is echt het proberen waard en als je het eenmaal hebt geprobeerd dan wil je niet meer anders. Om er achter te komen wat jij lekker vindt liggen, kun jij proef slapen en advies inwinnen bij de specialist. Ze voorzien je graag van passend advies op maat en aan de hand daarvan kun jij een keuze maken en ga je genieten van de heerlijke nachten die er aan komen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *